Sense of ChinaVip-card

Ontdek de voordelen van onze VIP Card programma:

Start met de Vip Card Silver  waarbij je € 0,30 spaart voor elke besteding van € 10,- in ons restaurant. De spaarsaldo kunt u gebruiken als korting op uw volgende bezoeken.

Spaarders met een saldo vanaf € 100,- op hun pas, krijgen een Vip Card GOLD waarbij men bij hun bezoek één gratis drankje* krijgen voor hun gezelschap. *(koffie, thee, bier of wijn) Hoe hoger uw spaarsaldo, hoe hoger uw status met de daarbij behorende voordelen! Het ultieme doel is het behalen van de DIAMOND Card!

Wij vragen € 2,- voor het uitgeven van de VIP Card Silver waarbij u direct € 2,- spaartegoed krijgt op uw pas. Spaartegoeden op uw VIP Card zijn niet inwisselbaar voor contant geld. Opname van uw tegoeden alleen op hele vijf euro’s afgerond. Opname van tegoeden hebben geen invloed op de bereikte status. Spaar- tegoeden zijn niet verkrijgbaar in combinatie met andere acties, promoties & kortingen. Fair-play beleid van toepassing. Op rekening klanten zijn uitgesloten. Jaarlijks diverse acties in combinatie met uw VIP Card. Actie voorwaarden kunnen ten alle tijden gewijzigd worden door ons.

Check hier uw huidige saldo

Flyer-A5-VIP-uitleg